Tickets

Passepartout 1 dag: 12 euro
Vrienden-pas: ma t/m vr 28 euro
Gold-vrienden-pas: elke dag 35 euro
Alleen Architects of Air: 3,50 euro
Speciale korting met museumkaart, op locatie

Scholen kunnen deelnemen aan speciale scholenprogramma's:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Speciale verzoeken / Groepen:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een beperkt aantal locaties is gratis toegankelijk. Er zijn regelmatig ticket-winacties via Facebook en in de wijk Roombeek.
Er worden geen terugbetalingen gedaan of kaarten omgeruild. Kinderen t/m 18 jaar en ArtEZ studenten kunnen gratis naar binnen bij Rijksmuseum Twenthe en TwentseWelle.
Er is een wachtrij voor Architects of Air, die bij drukte eerder kan sluiten dan de aangegeven sluitingstijd, houd daar svp rekening mee. Kinderen t/m 15 jaar mogen niet zonder begeleiding van een volwassene naar binnen bij Architects of Air.

Koop uw tickets op locatie of bestel uw tickets hier (houd rekening met extra kosten van ticketscript):

Secure tickets by ticketscript

Info

OPENINGSTIJDEN


(klik om te vergroten)

 

HOTEL en CAMPING

Er zijn diverse hotels en campings in de omgeving. Twente Biennale biedt diverse arrangementen en kortingsdeals: Camping De Twentse Es, Hotel Rodenbach Enschede, Best Western Hotel Scholtenhagen, Landgoedhotel De Wilmersberg, lees meer..

 

OPENBAAR VERVOER

trein naar Enschede, volg de route naar cultuurwijk Roombeek. Hoofdexpositie en begin van de museumlaan is Rijksmuseum Twenthe.
Rijksmuseum Twenthe
Lasondersingel 129-131
7514 BP Enschede

ROUTE

Met het openbaar vervoer
10 minuten lopen vanaf NS- station Enschede of met bus 2, 60, 61 of 62.

Met de auto
Vanaf de A35 afslag Enschede West. Vervolgens de borden 'Enschede West', 'Centrum' en 'Rijksmuseum' volgen. Vanuit overige richtingen 'Centrum'
en 'Rijksmuseum' volgen.

Parkeren
Er zijn gratis parkeermogelijkheden in de nabijheid van de museumlaan (let op: aan de stadszijde van de Lasonder-singel geldt een parkeertarief,
ook op koopzondagen) of op de parkeer-plaats aan de Roomweg.

 

Mondriaan Fondsenschedeklein g   Prins Bernard Cultuurfonds     Kunstbeeld.nl   PLANETARTCultuurpark Roombeek     ATAK   Rijksmuseum Twenthe   TETEM Kunstruimte   ArtEZ   TwentseWelle   Concordia   De Vluchtkerk   Cafe het BolwerkUniversity of Twente  Dynamo Expo  LIMA More..